КОИ СМЕ НИЕ

Тop Wold - независната ТВ и филмска продукција е најголемата професионална љубов на брачниот пар Коле Јовановски и Зорица Соломан Костовска. Со својот бескраен ентузијазам и жртва, сосема сами, но, со Божја помош и соработка со на нив слични вљубеници во професијата и прекрасни луѓе, продуцираа од основањето во 1994 година до денес стотици ТВ и филмски програми и проекти...

Дознај повеќе »